Cum se aplica crema de protectie solara inainte de a merge la inot

Cum se aplica crema de protectie solara inainte de a merge la inot

Este foarte important ca inainte de a merge la inot, sa aplicati o crema de protectie solara pe intreg corpul, pentru a evita efectul nociv al razelor ultraviolete, ce pot produce cancer de piele.

Iata cum se aplica aceasta:

1

Agitati sticla sau sprayul, pentru a amesteca corespunzator ingredientele cremei, mai ales daca vedeti particule adunate pe fundul recipientului.

2

Aplicati crema din timp, cu cel putin 30 de minute inainte de a merge la inot. Acest lucru va permite produsului sa se fixeze in piele si sa nu fie inlaturat la contactul cu apa.

3

Aplicati crema mai intai pe fata, cu ajutorul degetelor. Acoperiti intreaga fata si masati usor crema pentru a intra in piele. Nu uitati sa aplicati produsul pe urechi si pe spatele gatului. Aveti grija cand aplicati crema in jurul ochilor, deoarece pielea in aceasta zona este extrem de sensibila.

4

Aplicati crema pe restul corpului, cuprinzand mainile, picioarele, palmele, talpile si genunchii. Rugati pe cineva sa va aplice crema pe spate, in zonele unde nu ajungeti. Chiar daca costumul de baie va acopera mare parte din piele, este important sa aplicati crema de protectie solara si pe zonele respective.

5

Aplicati din nou crema dupa 2-4 ore de inot. Chiar daca eticheta produsului va spune ca acesta este rezistent la apa, eficacitatea sa dureaza doar 80 de minute cand intra in contact cu apa.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca intentionezi sa te apuci de inot, nu uita sa iti achizitionezi inainte o pereche de ochelari...
Inotul este un sport excelent atat pentru dezvoltarea armonioasa a corpului cat si pentru sanatatea organismului. In...
Vara, soare, mare, plaja - cuvinte aflate pe buzele celor mai multi oameni in sezonul estival. Dar...