Utilizari surprinzatoare ale pudrei de talc

Utilizari surprinzatoare ale pudrei de talc

Pudra de talc este un foarte cunoscut produs de ingrijijire, folosit pentru prevenirea iritatiilor pielii dar si pentru combaterea transpiratiei. Celebra pudra de talc are, insa, alte utilizari despre care probabil inca nu ai auzit. Vom detalia subiectul in cele ce urmeaza.

Utilizari surprinzatoare ale pudei de talc:

Volum pentru gene. Presara pudra de talc pe o periuta de rimel scoasa din uzul clasic. Foloseste periuta exact asa cum procedezi cand iti faci genele cu rimel. Odata ce ai aplicat pudra de talc, aplica si rimelul. Genele vor avea plusul de volum pe care il doresti.

Par gras si matreata. In cazul in care suferi de un scalp gras, pudra de talc te va ajuta sa scapi de aceasta problema. Presara putina pudra in palme, apoi maseaza scalpul. La final, spala-te pe cap, asa cum procedezi in mod uzual.

Curata nisipul de pe picioare. Esti pe tarmul marii? Dupa o zi de bronz, vrei sa te ischimbi si sa pleci, dar picioarele sunt pline de nisip? Ai o solutie simpla. Presara pudra de talc pe picioare si nisipul se va curata mult mai usor; chiar si cel umed.

Te scapa de mirosul picioarelor. Presara pudra in interiorul pantofilor, inainte de a-i folosi. Pentru un efect mult mai bun, adauga putina pudra si in sosete.

Rezolva nodurile de la sireturi. In cazul in care ti s-au innodat sireturile , rezolva problema cu pudra de talc. Presara pe nod putina pudra si vei observa ca se va desface usor.

Transpiratia de noapte. Pentru a elimina disconfortul creat de transpiratia de peste noapte, e nevoie de putina pudra de talc. Pune un cearsaf pe pat, presara pudra pe el, apoi mai aseaza un cearsaf peste. Astfel, transpiratia va fi absorbita si va mentine cearsaful racoros.

Alunga furnicile. Furnicile ti-au intrat in casa? Nu te panica! Doar presara pudra de talc prin colturile incaperii. Furnicile vor disparea.

Scapa de scartaitul parchetului. Presara pudra d intre lufturile bucatilor de parchet si scartaitul sacaitor va fi eliminat.

Citeste si: Cum sa fii mai eficient in bucatarie. Aplica aceste 25 trucuri

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sa urmezi o dieta nu e deloc usor. Ai nevoie de ambitie, dar si de mult echilibru....
Tatuajele cu cerneala alba sun in tendinta. Totusi, nu e de jucat cu asa ceva! Aceasta forma...