3 metode de a descarca muzica din SoundCloud

3 metode de a descarca muzica din SoundCloud

Soundcloud este o platforma sociala de pe care utilizatorii pot inregistra, incarca, descarca si da share la cantece, pentru a le da mai departe altor utilizatori.

Multe piese de pe SoundCloud sunt disponibile pentru a fi descarcate direct de pe website, insa, in unele cazuri, utilizatorii trebuie sa foloseasca alte metode, pentru a obtine cantecele dorite. Iata 3 metode de a descarca muzica din SoundCloud:

Metoda 1. Folosind Chrome, Firefox sau Safari

Deschideti pagina pentru piesa dorita in Chrome, Firefox sau Safari. Aceste browsere ofera acces la developer tools ce va vor permite sa gasiti fisierul pe pagina SoundCloud.

Deschideti developer tools. Apasati F12 (Windows) sau ⌘ Cmd+⌥ Opt+I (Mac). Se va deschide o bara laterala sau orizontala in partea de jos a ecranului.

Dati click pe Network, din partea de sus a ramei Developer tools.

Reincarcati website-ul pe care se afla piesa pe care doriti sa o descarcati. Veti observa ca fila Network se va reseta automat si vor aparea niste intrari cu bare sau ore dupa ele in coloana „Timeline”.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cortizolul este un hormon steroid produs de glanda suprarenala, impreuna cu adrenalina, ca reactie naturala a organismului...
Daca includeti muzica in prezentare o faceti mai interesanta si mai usor de urmarit. Iata care sunt...
Pentru a transfera muzica gratuit de pe iPod la un calculator poti folosi programul SharePod. Iata cum...