Cum sa descarci noul Winamp si ce noutati iti aduce acest program

Cum sa descarci noul Winamp si ce noutati iti aduce acest program

Winamp - un program de care, cu siguranta, au auzit si l-au folosit toti romanii trecuti de 20 ani. Soft-ul era la moda in perioada anilor 90, cand muzica era ascultata in offline. Devenise o obisnuinta pentru utilizatorii de PC-uri ca, dupa ce instalau un Windows, sa instaleze si Winamp-ul.

De cand oamenii au trecut la varianta online de ascultare a muzicii, Winamp a pierdut teren, fiind folosit din ce in ce mai rar. Acesta e motivul principal pentru care creatorii sai nu au mai scos la lumina noi versiuni. Pana acum, puteai descarca versiunea 5.66. Intre timp, proprietarii Winamp s-au schimbat si au conceput o actualizare.

De unde descarcam noul Winamp? Noua versiune 5.8 este disponibila gratuit aici.

Ce schimbari aduce noul Winamp? In principal, suportul nativ pentru Windows 10 si posibilitatea de a-l face sa se vada decent pe monitoare cu rezolutie foarte mare, precum 4K. Pentru a reusi asta, alege skin-ul Big Bento si fa click dreapta pe elementele de interfata, intr-un spatiu liber, apoi alege Window Settings – Scalling si 150% sau 200%, in functie de cum arata bine in cazul tau.

Winamp pentru mobil? Proprietarii Winamp au anuntat ca va exista si o varianta a programului pentru mobil, insa nu se stie cand va fi lansata. Mai mult, se anunta si o versiune complet diferita a player-ului incepand cu 2019.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Winamp - un program de care, cu siguranta, au auzit si l-au folosit toti romanii trecuti de...
Gasirea unei locatii curente pe Google Maps pe Android se poate face repede si usor, cu ajutorul...
Iata cum puteti sa va curatati computerul, inainte de a fi scos la vanzare, pentru a parea...