Cum sa descarci noul Winamp si ce noutati iti aduce acest program

Cum sa descarci noul Winamp si ce noutati iti aduce acest program

Winamp - un program de care, cu siguranta, au auzit si l-au folosit toti romanii trecuti de 20 ani. Soft-ul era la moda in perioada anilor 90, cand muzica era ascultata in offline. Devenise o obisnuinta pentru utilizatorii de PC-uri ca, dupa ce instalau un Windows, sa instaleze si Winamp-ul.

De cand oamenii au trecut la varianta online de ascultare a muzicii, Winamp a pierdut teren, fiind folosit din ce in ce mai rar. Acesta e motivul principal pentru care creatorii sai nu au mai scos la lumina noi versiuni. Pana acum, puteai descarca versiunea 5.66. Intre timp, proprietarii Winamp s-au schimbat si au conceput o actualizare.

De unde descarcam noul Winamp? Noua versiune 5.8 este disponibila gratuit aici.

Ce schimbari aduce noul Winamp? In principal, suportul nativ pentru Windows 10 si posibilitatea de a-l face sa se vada decent pe monitoare cu rezolutie foarte mare, precum 4K. Pentru a reusi asta, alege skin-ul Big Bento si fa click dreapta pe elementele de interfata, intr-un spatiu liber, apoi alege Window Settings – Scalling si 150% sau 200%, in functie de cum arata bine in cazul tau.

Winamp pentru mobil? Proprietarii Winamp au anuntat ca va exista si o varianta a programului pentru mobil, insa nu se stie cand va fi lansata. Mai mult, se anunta si o versiune complet diferita a player-ului incepand cu 2019.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca ai un Windows 10 original, acesta va fi foarte simplu de activat. Nu incurajam pirateria. Totusi,...
Esti incepator/oare in ale Excelului? Daca da, atunci, cel mai probabil, inca nu stii sa folosesti anumite...
Vrei sa asculti dialogurile dintr-un film in limba preferata, folosind player-ul VLC? Sau poate vrei doar sa...