Cum iti creezi cont pe Linkedin?

Cum iti creezi cont pe Linkedin?

LinkedIn este cea mai mare si mai raspandita retea de socializare din domeniul profesional. Afla cum iti creezi cont!

In comparatie cu Facebook, aceasta se adreseaza persoanelor juridice si legaturilor de afaceri. Reteaua LinkedIn mai poate fi folosita pentru cautarea unui job, recrutarea de noi angajati, oferte de vanzari si pentru a afla stiri despre anumite firme. Iata cum functioneaza aceasta retea:

1

Inscrierea

Accesati site-ul web LinkedIn. Dati click pe link, adaugati informatiile personale relevante si dati click pe "join LinkedIn."

Creati-va un profil. Acesta reprezinta o oglinda profesionala a propriei persoane. Un profil grozav si detaliat prezinta o persoana de succes si implinita, in timp ce un profil vag prezinta o persoana nepasatoare sau care nu poate fi deranjata.

Confirmati adresa de email folosita pentru crearea profilului, prin intermediul linkului primit. Acest lucru va va permite sa completati urmatorul pas si anume gasirea cunostintelor.

Adaugati-va cunostintele. Acestea sunt persoane de legatura din domeniul profesional pe care le cunoasteti sau pe care doriti sa le cunoasteti. Cunostintele adaugate pe LikendIn vor deveni parte din reteaua voastra sociala.

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Instagram este o retea de socializare prin care puteti sa va impartasiti pozele cu prietenii, fiind creata...
Exista mai multe motive pentru care ai nevoie de un cont de Gmail Business. Este eficient, sigur,...
LinkedIn este o retea de socializare ce creeaza legaturi virtuale in mediul afacerilor, intre colaboratori. Acest site...