Site

Lista articolelor despre site pe AflaCum.ro

Articole despre site

Citeste cele mai noi articole despre site publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre site, pe AflaCum.ro!

Dezinformarea sau informarea gresita a fost intotdeauna o arma a manipularii. De la astfel de tactici mediatice s-a ajuns la razboaie, la schimbari de presedinti, la ura interetnica etc. Din pacate, evolutia umana nu poate exclude dezinformarea. Cei care o folosesc nu pot razbi altfel.

Un studiu realizat recent de un grup de profesori de la University of Arkansas at Little Rock, in colaborare cu specialisti de la Centrul de Excelenta pentru Comunicatii Strategice al NATO indica faptul ca dezinformarea e la fel de puternica precum in trecut, desi e discontinua la nivel tactic. Mai exact, nu se mai pune accent pe crearea de povesti false, ci pe cantitate. Oricat de putin credibile ar fi, informatiile au efect in discursul public, daca apar pe nenumarate surse, ce sunt apoi raspandite chiar si de apropiatii nostri. Obiectivul este atins de creatorii dezinformarii, deoarece tindem sa ii creditam pe cei din jurul nostru, fara sa mai analizam critic continutul postat de ei.

In cadrul aceluiasi studiu s-a alcatuit si un set de metode prin care cititorii din mediul online pot sa testeze sau sa recunoasca site-urile sau blogurile suspecte ca difuzeaza materiale din categoria dezinformarii.

LinkedIn este cea mai mare si mai raspandita retea de socializare din domeniul profesional. Afla cum iti creezi cont!

In comparatie cu Facebook, aceasta se adreseaza persoanelor juridice si legaturilor de afaceri. Reteaua LinkedIn mai poate fi folosita pentru cautarea unui job, recrutarea de noi angajati, oferte de vanzari si pentru a afla stiri despre anumite firme. Iata cum functioneaza aceasta retea:

Inscrierea

Firefox este unul dintre cele mai populare browsere, in prezent, avand o serie de caracteristici, optiuni, teme actualizari si programe de completare, care transforma navigarea pe internet, intr-o exrperienta foarte placuta.

Firefox prezinta o serie de teme, care pot schimba fereastra browserului, pentru a nu lasa plictiseala sa intervina. De asemenea, puteti schimba culoarea si fontul browserului si puteti downloada si instala o serie de actualizari si programe de completare, pentru a va personaliza browserul in functie de preferinte, deoarece acesta nu poseda un filtru de blocare a site-urilor in mod individual.

Iata cum puteti bloca si debloca diferite site-uri de internet, folosind Firefox:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.