Retea

Lista articolelor despre retea pe AflaCum.ro

Articole despre retea

Citeste cele mai noi articole despre retea publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre retea, pe AflaCum.ro!

Daca doriti sa redati ecranul MacBook-ului pe TV, aveti nevoie de un adaptor pentru display sau de Apple TV si AirPlay Mirroring.

Iata cum puteti conecta un MackBook la un televizor:

1. Printr-un conector video:
Identificati portul video de pe MacBook. Aceasta marca de laptopuri are porturi video diferite, in functie de model si de data fabricatiei. Tipul portului va determina tipul conectorului pe care trebuie sa il folositi.

Aplicatia Siri este un asistent personal de voce, care ajuta utilizatorii sa opereze si sa navigheze pe iPhone, iPad sau iPod Touch.

Siri poate fi personalizata in multe feluri, inclusiv sa se adreseze pe nume utilizatorului.

Iata cum puteti face acest lucru:

Retelele de internet wireless au devenit din ce in ce mai populare, in ultimii ani.

Atunci cand o astfel de retea este instalata, primeste un nume prestabilit (SSID), care este plictisitor, greu de retinut si usor de ghicit de catre hackeri, deoarece adesea coincide cu numele companiei producatoare a routerului("Cisco", "Belkin", etc).

Pentru a evita astfel de probleme este indicat sa schimbati numele retelei wireless, pentru a o personaliza si a o securiza, in acelasi timp. Iata cateva sfaturi in acest sens:

LinkedIn este cea mai mare si mai raspandita retea de socializare din domeniul profesional. Afla cum iti creezi cont!

In comparatie cu Facebook, aceasta se adreseaza persoanelor juridice si legaturilor de afaceri. Reteaua LinkedIn mai poate fi folosita pentru cautarea unui job, recrutarea de noi angajati, oferte de vanzari si pentru a afla stiri despre anumite firme. Iata cum functioneaza aceasta retea:

Inscrierea

Relatiile sunt una din cele mai eficiente metode pentru a gasi “reteaua ascunsa a locurilor de munca”.

Numerele joburilor difera in functie de persoana intrebata, dar daca luam in considerare cele mai mici estimari, mai mult de jumatate din toate locurile de munca disponibile nu sunt publicate. Acest lucru inseamna ca majoritatea celor in cautarea unui loc de munca trebuie sa depaseasca cautarile statice, precum anunturi si site-uri de joburi pe internet si sa se angajeze intr-o cautare mai dinamica. E nevoie sa iesi si sa cunosti oamenii care au deja posturile sau te pot directiona in acest sens. La acest lucru se refera in general “crearea unei retele de relatii”. Desi pentru unii acest concept este intimidant, in realitate nu e atat de greu precum pare la prima vedere.

Iata cativa pasi usori pe care ii poti face, impreuna cu cateva lucruri de evitat.

Daca esti nevoit sa transferi fisiere de dimensiuni mari de pe un calculator pe altul sau pur si simplu iti doresti sa joci un joc online, impreuna cu unul dintre prietenii tai si nu stii cum poti face aceste lucruri mai usor, noi avem o solutie: conecteaza cele 2 calculatoare direct!

Cum poti face acest lucru?

Mai intai, conecteaza-le printr-un cablu simplu de conectare, suficient de lung cat sa ajunga la ambele calculatoare. Acest lucru nu este suficient, totusi, pentru ca, deocamdata, cele doua calculatoare conectate nu se vad inca. De aceea, va fi nevoie sa modifici si setarile celor doua calculatoare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.