Cum puteti gasi lucruri ieftine pe eBay?

Cum puteti gasi lucruri ieftine pe eBay?

EBay este un site de pe care puteti cumpara lucruri ieftine, deoarece multe persoane liciteaza si vand diferite obiecte, care au un pret mai mare pe alte site-uri sau in magazine.

Multi oameni urmaresc zilnic acest site, in cautarea de oportunitati de cumparare a unor produse, de aceea este bine sa stiti cum puteti gasi lucruri ieftine pe eBay. Iata niste sfaturi, in acest sens:

- Este bine sa stiti exact ce doriti sa cumparati, deoarece pe acest site se liciteaza multe lucruri in fiecare ora si este indicat sa limitati aria cautarilor, tinand cont exact de ceea ce doriti sa achizitionati.

- Cautati licitatii. Site-ul eBay detine o interfata de cautare, unde puteti introduce cuvantul cheie si va vor aparea rezultatele aferente. Atunci cand cautati un obiect trebuie sa fiti cat mai exacti. De exemplu, daca cautati un telefon mobil marca Samsung, va trebui sa introduceti cuvintele cheie mobil si Samsung. Totodata va trebui sa specificati si modelul cautat. Dupa ce efectuati cautarea, filtrati rezultatele, examindu-le, pe fiecare in parte. Daca va place ceva, puneti o oferta de pret. Daca nu va place nimic, continuati cautarea, schimband cuvintele cheie.

- Fiti atenti la greselile de ortografie, care sunt extrem de frecvente pe eBay. S-ar putea ca unele licitatii sa contina modelul de Samsung cautat, avand numele marcii sau a modelului scrise gresit. Daca nu gasiti ceea ce doriti, puteti introduce cuvinte cheie, ce contin greseli de ortografie.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ebay reprezinta unul dintre cele mai mari site-uri de comert online din lume. Pentru a putea sa...
Multe persoane evita sa comande produse online, de pe diverse siteuri cum ar fi eBay, deoarece exista...
Desi eBay poate fi un mijloc bun de achizitionare a unor produse la un pret foarte avantajos,...