Cum poti evita produsele contrafacute pe eBay?

Cum poti evita produsele contrafacute pe eBay?

Multe persoane evita sa comande produse online, de pe diverse siteuri cum ar fi eBay, deoarece exista o serie  de persoane rau intentionate, care vand produse contrafacute, la preturi foarte mici, pentru a pacali cumparatorii.

Iata cum puteti evita produsele contrafacute pe eBay:

1

Verificati produsele puse la vanzare. Desi majoritatea produselor puse la vanzare pe eBay pot fi contrafacute, anumite branduri sunt mai des falsificate decat altele. Cele mai des falsificate produse sunt: softurile de computer, gadget-urile, hainele de firma si antichitatile. Este indicat sa va informati cu privire la anumite trasaturi ale produselor originale, inainte de a le comanda online, ca sa evitati riscul cumpararii de marfa contrafacuta.

2

Verificati credibilitatea vanzatorului. Pe eBay aveti posibilitatea de a urmari comentarii despre vanzatori si calitatea produselor lor, fiecare fiind cotati, in functie de numarul de vanzari efectuate cu succes. Un vanzator de incredere va avea multe comentarii pozitive, in legatura cu comenzile online onorate. De aceea este indicat sa comandati produse de la astfel de persoane, deoarece exista un risc foarte mic sa primiti produse contrafacute.

3

Verificati certificatul de autenticitate a produselor. Daca vreti sa fiti foarte siguri in legatura cu calitatea produselor pe care doriti sa le comandati de pe eBay, atunci cereti un certificat de autenticitate, inclusiv seria si garantia. Daca vanzatorul nu va poate oferi acestea, apelati la un altul, care va poate dovedi ca produsele sale sunt originale.

4

Daca un produs are un pret incredibil de avantajos, cu siguranta este contrafacut, deoarece niciun vanzator de pe eBay nu poate vinde produse originale, la preturi foarte mici, fara sa obtina un profit.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ebay reprezinta unul dintre cele mai mari site-uri de comert online din lume. Pentru a putea sa...
Desi eBay poate fi un mijloc bun de achizitionare a unor produse la un pret foarte avantajos,...
EBay este un site de pe care puteti cumpara lucruri ieftine, deoarece multe persoane liciteaza si vand...