Cum se gestioneaza parolele salvate in Google Chrome

Cum se gestioneaza parolele salvate in Google Chrome

Google Chrome dispune de o gestionare a parolelor convenabila, prin care poate completa in mod automat formulare, daca doriti sa salvati anumite informatii.

De exemplu, atunci cand va logati pe un cont de internet, cum ar fi Facebook, Google Chrome va intreaba daca doriti sa vi se salveze parola.

Iata cum puteti gestiona parolele salvate in Google Chrome:

Dati click pe butonul Customize and control (personalizari si control), din partea dreapta sus din fereastra Google Chrome.

Alegeti Settings (setari) din meniul vertical si se va deschide o noua fila sau pagina, care contine setarile Google Chrome.

Rulati pagina in jos si dati click pe link-ul Show advanced settings (arata setari avansate).

Rulati pagina in jos pana ajungeti la sectiunea Passwords and Forms (parole si formulare) si dati click pe Manage saved passwords (gestionati parolele salvate).

In aceasta fereastra puteti gestiona parolele.

Treceti cursorul peste o parola salvata, pentru a descoperi butonul X, care sterge parola, daca dati click pe el. Mai mult, puteti gasi parolele uitate, dand click pe ele si apoi pe butonul Show (arata).

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Retelele de internet wireless sunt extrem de utile, insa lasate neparolate atrag dupa sine o serie de...
Compania Google a devenit cunoscuta pentru realizarile sale, dar si pentru interviurile de angajare unice. Interviul poate...
Pandemia de Covid 19 ne-a schimbat modul de a gandi, dar si felul in care actionam. Astfel,...