Cum sa programezi o postare pe Facebook

Cum sa programezi o postare pe Facebook

Pentru a putea programa o postare pe Facebook e necesar sa ai o PAGINA nu doar un PROFIL. Diferenta? Prima e destinata organizatilor, companiilor, celebritatilor etc pentru a transmite informatii celor interesati intr-un mod oficial si public. In schimb, profilul e destinat persoanelor individuale, in scopul de a tine legatura cu prietenii lor si de a impartasi elemente din vietile lor.

Asadar, daca vrei sa programezi o postare, fa-ti o PAGINA de Facebook. Pentru asta e nevoie sa ai deja un profil.  Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru a crea o pagina:

1. In stanga jos ai optiunea: Creeaza - Reclama, Pagina, Grup, Eveniment.

2. Apasa pe Pagina si ti se va deschide o pagina in care o sa regasesti urmatoarele casute: Loc sau Afacere locala, Companie, organizatie sau institutie, Marca sau produs, Artist, formatie sau persoana publica, Divertisment, Cauza sau comunitate.

3. Din lista prezentata selecteaza categoria la care te incadrezi cel mai bine.

4. Completeaza, apoi, campurile necesare,  bifeaza casuta Sunt de acord cu termenii si apasa butonul Incepe. Din acest moment ai o pagina pe care sa postezi ceea ce doresti sa promovezi.

Cand nu ai timp pentru o postare, sa zicem, ai optiunea de a o programa. Iata cum:

1. Introdu textul sau descrierea dorită in sectiunea Scrie ceva după care, la sectiunea Adauga foto sau clip video introdu imaginea sau filmuletul pe care doresti sa o/il distribui.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facebook isi imbunatateste sistemul de traducere de pe platforma cu ajutorul unor noi tehnologii. Sistemele de inteligenta...
Stai pe Facebook in mod cotidian? Iti place sa postezi diverse materiale si sa interactionezi cu prietenii...
Esti la serviciu si se intampla sa ai timpi morti pe care vrei sa-i depasesti intrand putin...