Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Se aleg ciuperci, de preferinta mici, in orice caz foarte proaspete, albe si cu carnea tare.
Se aleg ciuperci, de preferinta mici, in orice caz foarte proaspete, albe si cu carnea tare.
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci,
- 2 cepe,
- 4 rosii,
- 2 linguri unt,
- o lingurita faina,
- sare,
- verdeata tocata.
Mod de preparare:
Se curata, se rup picioarele, iar ciupercile mari se taie in patru sau in mai multe bucati, dupa marime.
Se taie ceapa felii si se prajeste usor cu o lingura de unt.
Se pun ciupercile si se tin pana scade toata apa din ele.
Se adauga faina, cateva rosii fara coaja si seminte, sare si putina verdeata tocata.
Se lasa sa fiarba acoperit pana ce mancarea este potrivit de scazuta.
Mod de servire:
Mancarea de ciuperci se serveste fierbinte. Se poate pregati la fel cu ulei, servindu-se rece.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.