Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru pilaful cu legume, in aceasta reteta leguma predominanta sunt dovleceii.
Pentru pilaful cu legume, in aceasta reteta leguma predominanta sunt dovleceii.
Ingrediente:
- 3 dovlecei mijlocii,
- o ceasca orez,
- o ceapa,
- 2 linguri ulei,
- sare,
- marar tocat,
- 2 cesti cu apa.
Mod de preparare:
Se prajeste ceapa taiata marunt cu ulei.
Se adauga orezul si se prajeste usor.
Se pregateste orezul. Se prajeste ceapa taiata marunt cu ulei, se adauga orezul si se prajeste usor.
Se asaza intr-o cratita orezul si dovleceii, impreuna cu uleiul in care au fost prajiti, se adauga apa, doua cesti la o ceasca de orez.
Se potriveste de sare. Se acopera, se lasa sa fiarba la cuptor, la foc mic o jumatate de ora.
Pilfaful de dovlecei este gata cand bobul de orez se striveste usor intre degete.
Mod de servire:
Se serveste cu sos de rosii pregatit din rosii fierte cu sare, zahar, faina si o frunza de telina.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.