Agenerase

Agenerase este un medicament antiviral.

Este folosit in asociere cu alte medicamente antivirale pentru tratamentul adultilor sau copiilor peste 4 ani infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 - HIV.

Ce este Agenerase? Agenerase este un medicament ce contine substanta activa amprenavir. Este disponibil sub forma de capsule moi de culoare crem care contin 50 sau 150 mg amprenavir si sub forma de solutie orala (15 mg/ml).

Pentru ce este utilizat Agenerase? Agenerase este un medicament antiviral. Este folosit in asociere cu alte medicamente antivirale pentru tratamentul adultilor sau copiilor peste 4 ani infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV 1), virus care provoaca sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA). Agenerase este indicat doar pentru pacientii care au fost tratati anterior cu medicamente din aceeasi clasa cu Agenerase (inhibitori de proteaza). La adulti, capsulele moi de Agenerase sunt administrate in mod obisnuit cu doze mici de ritonavir (alt medicament antiviral). Desi solutia orala de Agenerase este disponibila pentru pacientii care nu pot inghiti capsulele, aceasta nu se poate administra impreuna cu ritonavirul deoarece siguranta acestei combinatii nu a fost evaluata.

Pagina 1/8

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Edurant se utilizeaza in asociere cu alte medicamente antivirale pentru tratamentul pacientilor adulti infectati cu virusul imunodeficientei...
Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare