Medicament antiviral

Lista articolelor despre medicament antiviral pe AflaCum.ro

Articole despre medicament antiviral

Citeste cele mai noi articole despre medicament antiviral publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre medicament antiviral, pe AflaCum.ro!

Intelence este un medicament care contine substanta activa etravirina. Este disponibil sub forma de comprimate ovale, de culoare alba (100 mg).

Pentru ce se utilizeaza Intelence?

Intelence este un medicament antiviral. Se utilizeaza pentru tratarea persoanelor adulte infectate cu virusul imunodeficientei umane dobandite tip 1 (HIV-1), un virus care cauzeaza sindromul imunodeficientei dobandite acute (SIDA). Intelence se utilizeaza doar la pacientii care au primit deja tratament pentru infectia cu HIV. Intelence trebuie utilizat impreuna cu alte medicamente antivirale printre care si un "inhibitor amplificat al proteazei".

Agenerase este un medicament antiviral.

Este folosit in asociere cu alte medicamente antivirale pentru tratamentul adultilor sau copiilor peste 4 ani infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 - HIV.

Ce este Agenerase? Agenerase este un medicament ce contine substanta activa amprenavir. Este disponibil sub forma de capsule moi de culoare crem care contin 50 sau 150 mg amprenavir si sub forma de solutie orala (15 mg/ml).

Edurant se utilizeaza in asociere cu alte medicamente antivirale pentru tratamentul pacientilor adulti infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 - HIV-1.

Edurant este un medicament care contine substanta activa rilpivirina. Este disponibil sub forma de comprimate (25 mg).

Pentru ce se utilizeaza Edurant? Edurant se utilizeaza in asociere cu alte medicamente antivirale pentru tratamentul pacientilor adulti infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), virus care cauzeaza sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA). Se utilizeaza numai la pacienti care nu au urmat tratament anti-HIV în prealabil si care prezinta cantitati de HIV în sange (incarcatura virala) de maxim 100 000 copii de ARN HIV-1/ml.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.