Alli

Alli este un medicament care contine substanta activa orlistat si este folosit in dietele alimentare.

Este disponibil sub forma de capsule turcoaz (60 mg).

Pentru ce se utilizeaza Alli?

Alli se utilizeaza pentru a-i ajuta pe pacienti sa slabeasca. Se utilizeaza la adulti supraponderali care au un IMC (indice de masa corporala) mai mare sau egal cu 28 kg pe metru patrat, in asociere cu un regim hipocaloric cu niveluri reduse de grasimi. Medicamentul se poate elibera fara reteta.

Cum se utilizeaza Alli?

Se ia o singura capsula de Alli, cu apa, inainte, in timpul sau in interval de o ora dupa fiecare masa principala, de trei ori pe zi. Daca se sare peste o masa sau daca aceasta nu contine grasimi, nu trebuie luat Alli. Pacientul trebuie sa tina un regim in care aproximativ 30% din calorii provin din grasimi.

Alimentele din acest regim trebuie repartizate in trei mese principale. Pacientii care iau Alli trebuie sa inceapa un regim alimentar si de exercitiu fizic inainte sa inceapa tratamentul. Daca dupa 12 saptamani pacientii care iau Alli nu au scazut in greutate, trebuie sa se adreseze medicului sau farmacistului. Poate fi necesara oprirea tratamentului.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare