Aloxi 250 micrograme solutie injectabila

Aloxi, solutie injectabila este o solutie incolora care se injecteaza intr-o vena si apartine unui grup de medicamente cunoscut sub numele de antagonisti ai serotoninei (5HT3).

Aloxi este furnizat intr-un ambalaj continand un flacon din sticla cu 5 ml solutie. Fiecare flacon contine o doza. Aloxi este utilizat pentru prevenirea senzatiei de greata si varsaturilor asociate cu chimioterapia anticanceroasa.

2. INAINTE SA UTILIZATI ALOXI

Nu utilizati Aloxi:

– Daca sunteti hipersensibil (alergic) la palonosetron sau la oricare dintre celelalte componente ale Aloxi.

Aveti grija deosebita cand utilizati Aloxi:

– Daca aveti obstructie intestinala acuta sau antecedente de constipatie repetata. De asemenea, aveti grija daca utilizati Aloxi in asociere cu alte medicamente care pot sa determine un ritm cardiac anormal.

Sarcina: Daca sunteti gravida sau credeti ca puteti fi gravida, medicul dumneavoastra nu va va administra Aloxi decat daca este neaparat necesar. Nu se stie daca Aloxi va produce vreun efect daunator cand este utilizat in timpul sarcinii. daca sunteti gravida sau credeti ca puteti fi gravida, trebuie sa cereti intotdeauna sfatul medicului dumneavoastra inainte de a utiliza orice medicament.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare