Bosulif

Citeste prospectul medicamentului  Bosulif si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Bosulif este un medicament împotriva cancerului care contine substanta activa bosutinib.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Bosulif. Documentul explica modul în care agentia a evaluat medicamentul, pentru a recomanda autorizarea sa în Uniunea Europeana (UE) si conditiile sale de utilizare. Scopul documentului nu este sa ofere recomandari practice referitoare la utilizarea Bosulif.

Pentru informatii practice privind utilizarea Bosulif, pacientii trebuie sa citeasca prospectul sau sa se adreseze medicului sau farmacistului.

Ce este Bosulif si pentru ce se utilizeaza?

Bosulif este un medicament împotriva cancerului care contine substanta activa bosutinib. Acesta se utilizeaza în tratamentul leucemiei mieloide cronice (LMC) la adulti, un tip de cancer al globulelor albe din sange care consta în înmultirea necontrolata a granulocitelor (un tip de globule albe).

Pagina 1/7

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Zaltrap si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Zaltrap se utilizeaza...
Velcade este un medicament utilizat pentru tratarea cancerului. Ce este Velcade? Velcade este o pulbere din care...
Citeste prospectul medicamentului Uft, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: UFT...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare