Zaltrap

Citeste prospectul medicamentului  Zaltrap si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Zaltrap se utilizeaza pentru tratarea cancerului colorectal metastatic.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Zaltrap. Documentul explica modul în care Comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Zaltrap.

Ce este Zaltrap?

Zaltrap este un medicament care contine substanta activa aflibercept. Este disponibil sub forma de concentrat din care se obtine o solutie pentru perfuzie intravenoasa (picurare în vena).

Pentru ce se utilizeaza Zaltrap?

Zaltrap se utilizeaza pentru tratarea cancerului colorectal metastatic (cancerul intestinului gros care s-a extins în alte parti ale organismului) la adulti, la care administrarea tratamentului pe baza altui medicament, oxaliplatina, nu a dat rezultate sau la care cancerul s-a agravat. Zaltrap se utilizeaza în asociere cu FOLFIRI, care este un tratament în care sunt combinate medicamentele irinotecan, 5-fluorouracil si acid folinic.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Velcade este un medicament utilizat pentru tratarea cancerului. Ce este Velcade? Velcade este o pulbere din care...
Citeste prospectul medicamentului Uft, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: UFT...
Citeste prospectul medicamentului Torisel si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Torisel este un...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare