UFT, capsule

Citeste prospectul medicamentului Uft, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: UFT este indicat în tratamentul urmatoarelor cancere: colon/rect, san, stomac, cancere ORL, ficat, vezicula biliara, cai biliare, pancreas, vezica urinara si col uterin.

Contraindicatii:

UFT este contraindicat la pacientii cu antecedente de hipersensibilitate la UFT sau la una dintre componentele produsului. UFT este contraindicat in asociere cu sau la mai putin de 4 saptamani dupa tratamentul cu un agent antiviral halogenat, ca sorivudina, deoarece pot aparea efecte toxice asupra sistemului nervos si mielo-depresia cu risc letal. UFT se administreaza cu maxima precautie la pacientii cu: Mielodepresie (poate fi accentuata). Tulburari hepatice (pot fi agravate). Tulburari renale (pot fi agravate). Boli infectioase (pe fondul mielodepresiei potentiale se poate agrava evolutia bolilor infectioase). Varicela (risc de boala sistemica cu evolutie letala). Ulcer gastric si/sau duodenal simptomatic (risc de exacerbare a simptomelor). Toleranta la glucoza scazuta (poate fi agravata de tegafur).

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Zaltrap si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Zaltrap se utilizeaza...
Velcade este un medicament utilizat pentru tratarea cancerului. Ce este Velcade? Velcade este o pulbere din care...
Citeste prospectul medicamentului Torisel si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Torisel este un...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare