Bridion, solutie perfuzabila

Bridion este o solutie perfuzabila care contine substanta activa sugammadex (100 mg/ml).

Pentru ce se utilizeaza Bridion?

Bridion se utilizeaza pentru a inversa efectele relaxantelor musculare rocuronium si vecuronium. Relaxantele musculare sunt medicamente folosite in timpul unor interventii chirurgicale pentru a relaxa muschii, inclusiv muschii utilizati de pacient in respiratie. Relaxantele musculare usureaza interventia efectuata de catre chirurg. Bridion este folosit pentru a grabi recuperarea in urma administrarii relaxantelor musculare, de obicei la sfarsitul interventiei chirurgicale.

Bridion se poate folosi la adultii carora li s-a administrat rocuronium si vecuronium si la copiii si adolescentii carora li s-a administrat rocuronium.

Medicamentul se poate elibera numai pe baza de reteta.

Cum se utilizeaza Bridion?

Bridion poate fi administrat numai de catre anestezist (un medic specialist in anestezie) sau sub supravegherea acestuia. Se administreaza ca o singura injectie intravenoasa in bolus (administrare rapida in vena). Doza standard de Bridion este intre 2 si 4 mg per kilogram de greutate corporala, in functie de cantitatea de relaxant muscular care afecteaza muschii.

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Teslacan 0,01 mmol/ml solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se...
Citeste prospectul medicamentului Tarivid, solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Savene Solutie Perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Savene...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare