Brinavess solutie perfuzabila

Citeste prospectul medicamentului  Brinavess solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Brinavess se utilizeaza pentru restabilirea rapida a ritmului cardiac normal la pacienti adulti (cu varsta de minim 18 ani) care au început recent sa prezinte fibrilatie atriala.

Brinavess este un concentrat din care se prepara o solutie perfuzabila (picurare în vena). Acesta contine substanta activa clorhidrat de vernakalant.

Pentru ce se utilizeaza Brinavess?

Brinavess se utilizeaza pentru restabilirea rapida a ritmului cardiac normal la pacienti adulti (cu varsta de minim 18 ani) care au început recent sa prezinte fibrilatie atriala. Fibrilatia atriala are loc atunci cand atriile (camerele superioare ale inimii) se contracta neregulat si rapid, conducand la un ritm cardiac anormal. Brinavess se va utiliza pentru fibrilatia cu debut în ultimele sapte zile sau în ultimele trei zile daca pacientul a suferit recent o interventie chirurgicala pe cord.

Medicamentul se poate obtine numai pe baza de reteta.

Cum se utilizeaza Brinavess?

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Teslacan 0,01 mmol/ml solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se...
Citeste prospectul medicamentului Tarivid, solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Savene Solutie Perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Savene...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare