Capecitabine Accord

Capecitabine Accord este un medicament anticanceros.

Prezentul document este un rezumat al Raportului european public de evaluare (EPAR) pentru Capecitabine Accord. Documentul explica modul în care Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Capecitabine Accord.

Ce este Capecitabine Accord?

Capecitabine Accord este un medicament care contine substanta activa capecitabina. Este disponibil sub forma de comprimate (150, 300 si 500 mg).

Capecitabine Accord este un "medicament generic hibrid". Aceasta înseamna ca este similar cu un "medicament de referinta", care contine aceeasi substanta activa, dar este disponibil si la o concentratie suplimentara fata de concentratiile existente. Medicamentul de referinta, Xeloda, este disponibil sub forma de comprimate de 150 si 500 mg, iar Capecitabine Accord este disponibil si sub forma de comprimate de 300 mg.

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Xtandi si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Xtandi este un...
Imatinib Teva este un medicament împotriva cancerului. Se utilizeaza la copii pentru tratarea leucemiei mieloide cronice (LMC). ...
Imatinib Actavis este un medicament anticanceros care contine substanta activa imatinib. Prezentul document este un rezumat al...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare