Daliresp

Citeste prospectul medicamentului  Daliresp si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Daliresp se utilizeaza pentru tratamentul bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) în forma severa la adultii cu bronsita cronica (inflamatie de lunga durata a cailor respiratorii), cu exacerbari frecvente ale BPOC.

Daliresp este un medicament care contine substanta activa roflumilast. Este disponibil sub forma de comprimate galbene asemanatoare literei "D" (500 micrograme).

Acest medicament este echivalentul lui Daxas, care este deja autorizat in Uniunea Europeana (UE). Societatea care produce Daxas a fost de acord ca datele sale stiintifice sa fie utilizate pentru Daliresp ("consimtamant informat").

Pentru ce se utilizeaza Daliresp?

Daliresp se utilizeaza pentru tratamentul bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) in forma severa la adultii cu bronsita cronica (inflamatie de lunga durata a cailor respiratorii), cu exacerbari frecvente ale BPOC. BPOC este o boala cronica in care caile respiratorii si sacii alveolari din interiorul plamanilor prezinta leziuni sau se blocheaza, ceea ce cauzeaza dificultati la inspirarea si expirarea aerului din plamani.

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentuluiTovanor Breezhaler si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Tovanor Breezhaler se...
Citeste prospectul medicamentului Libertek si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Libertek se utilizeaza...
Citeste prospectul medicamentului Daxas si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Daxas se utilizeaza...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare