Boli pulmonare

Lista articolelor despre boli pulmonare pe AflaCum.ro

Articole despre boli pulmonare

Citeste cele mai noi articole despre boli pulmonare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre boli pulmonare, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentuluiTovanor Breezhaler si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Tovanor Breezhaler se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) la adulti.

Tovanor Breezhaler

Citeste prospectul medicamentului Libertek si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Libertek se utilizeaza pentru tratamentul bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) în forma severa la adultii cu bronsita cronica (inflamatie de lunga durata a cailor respiratorii), cu exacerbari frecvente ale BPOC.

Libertek este un medicament care contine substanta activa roflumilast. Este disponibil sub forma de comprimate galbene asemanatoare literei "D" (500 micrograme).

Citeste prospectul medicamentului  Daliresp si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Daliresp se utilizeaza pentru tratamentul bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) în forma severa la adultii cu bronsita cronica (inflamatie de lunga durata a cailor respiratorii), cu exacerbari frecvente ale BPOC.

Daliresp este un medicament care contine substanta activa roflumilast. Este disponibil sub forma de comprimate galbene asemanatoare literei "D" (500 micrograme).

Citeste prospectul medicamentului  Daxas si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Daxas se utilizeaza pentru tratamentul bolii pulmonare obstructive cronice (BOPC) în forma severa la adultii cu bronsita cronica.

Daxas este un medicament care contine substanta activa roflumilast. Acesta este disponibil sub forma de comprimate galbene, de forma literei "D" (500 micrograme).

Bretaris Genuair se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) la adulti.

Bretaris Genuair: Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Bretaris Genuair. Documentul explica modul in care Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul in favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Bretaris Genuair.

Ce este Bretaris Genuair? Bretaris Genuair este un medicament care contine substanta activa bromura de aclidiniu. Medicamentul este disponibil sub forma unei pulberi pentru inhalat intr-un dispozitiv de inhalare portabil. Inhalatorul elibereaza 375 micrograme de bromura de aclidiniu, echivalentul a 322 micrograme de aclidiniu pentru fiecare inhalare.

Eklira Genuair se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) la adulti.

Ce este Eklira Genuair?

Eklira Genuair este un medicament care contine substanta activa bromura de aclidiniu. Medicamentul este disponibil sub forma unei pulberi pentru inhalat intr-un dispozitiv de inhalare portabil. Inhalatorul elibereaza 375 micrograme de bromura de aclidiniu, echivalentul a 322 micrograme de aclidiniu pentru fiecare inhalare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa