Docetaxel Mylan

Docetaxel Mylan se utilizeaza pentru tratarea unor tipuri de cancer.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Docetaxel Mylan. Documentul explica modul în care Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Docetaxel Mylan.

Ce este Docetaxel Mylan?

Docetaxel Mylan este un medicament care contine substanta activa docetaxel. Acesta este disponibil sub forma de concentrat din care se prepara o solutie perfuzabila (picurare în vena).

Docetaxel Mylan este un "medicament generic". Aceasta înseamna ca Docetaxel Mylan este similar cu un "medicament de referinta" deja autorizat în Uniunea Europeana (UE), numit Taxotere. Pentru mai multe informatii despre medicamentele generice, consultati documentul de întrebari si raspunsuri disponibil aici.

Pentru ce se utilizeaza Docetaxel Mylan?

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Zaltrap si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Zaltrap se utilizeaza...
Velcade este un medicament utilizat pentru tratarea cancerului. Ce este Velcade? Velcade este o pulbere din care...
Citeste prospectul medicamentului Uft, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: UFT...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare