Atripla

Atripla este un medicament antiviral.

Este folosit pentru a trata adultii infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), virusul care cauzeaza sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).

Ce este Atripla?

Atripla este un medicament care contine trei substante active: efavirenz (600 mg), emtricitabina (200 mg) si tenofovir disoproxil (245 mg). Este disponibil sub forma de comprimate filmate de culoare roz, in forma de capsula.

Pentru ce se utilizeaza Atripla?

Atripla este un medicament antiviral. Este folosit pentru a trata adultii infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), virusul care cauzeaza sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA). Medicamentul se foloseste doar la pacientii ai caror niveluri sanguine de HIV (incarcaturavirala) au fost sub 50 cópii/ml pentru o durata mai mare de trei luni cu actualul tratament combinat al infectiei HIV. Nu se utilizeaza la pacientii la care combinatiile anterioare de tratament au avut effect sau au incetat sa mai aiba efect. Inainte de initierea primului tratament HIV combinat, pacientii nu trebuie sa fie cunoscuti ca fiind infectati cu virus HIV care este posibil sa nu raspunda la niciuna dintre cele trei substante active continute de Atripla.

Pagina 1/9

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Efavirenz Teva si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Efavirenz Teva...
Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare