Antivirale

Lista articolelor despre antivirale pe AflaCum.ro

Articole despre antivirale

Citeste cele mai noi articole despre antivirale publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre antivirale, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Efavirenz Teva  si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Efavirenz Teva este un medicament antiviral. Se utilizeaza impreuna cu alte medicamente antivirale pentru a trata adultii si copiii cu varsta de trei ani sau mai mare care sunt infectati cu HIV.

Efavirenz Teva este un medicament care contine substanta activa efavirenz. Este disponibil sub forma de comprimate (600 mg).

Interferonii sunt  substante din organism dotate cu proprietati antivirale, anticanceroase si modulatoare ale functiei imunitare.

Interferonii fac parte din citokine, proteine mici secretate de diferite tipuri de celule, care au o actiune regulatoare si stimulatoare a sistemului imunitar.

Exista trei tipuri de interferoni: interferonul alfa, produs de monocite; beta, de catre fibroblasti; gama, de catre limfocitele T.

Citeste prospectul medicamentului  Fuzeon si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii:

Fuzeon este un medicament antiviral. Este folosit in asociere cu alte medicamente antivirale pentru a trata pacientii infectati cu virusul imunodeficientei umane tip 1 (HIV 1), virus care cauzeaza sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).

Atripla este un medicament antiviral.

Este folosit pentru a trata adultii infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), virusul care cauzeaza sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).

Ce este Atripla?

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.