Erivedge

Erivedge este un medicament anticanceros care contine substanta activa vismodegib.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Erivedge. Documentul explica modul în care agentia a evaluat medicamentul, pentru a recomanda autorizarea în Uniunea Europeana (UE) si conditiile de utilizare. Scopul documentului nu este sa ofere recomandari practice referitoare la utilizarea Erivedge.

Pentru informatii practice privind utilizarea Erivedge, pacientii trebuie sa citeasca prospectul sau sa se adreseze medicului sau farmacistului.

Ce este Erivedge si pentru ce se utilizeaza?

Erivedge este un medicament anticanceros care contine substanta activa vismodegib. Acesta se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu carcinom bazocelular (o forma de cancer de piele cu evolutie lenta) în stadii avansate: atunci cand cancerul este metastatic (s-a raspandit si la alte parti ale corpului) si cauzeaza simptome, ori atunci cand este avansat local (s-a raspandit la zonele din apropiere) si este inadecvat pentru interventie chirurgicala sau radioterapie (tratament cu radiatii).

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Xtandi si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Xtandi este un...
Imatinib Teva este un medicament împotriva cancerului. Se utilizeaza la copii pentru tratarea leucemiei mieloide cronice (LMC). ...
Imatinib Actavis este un medicament anticanceros care contine substanta activa imatinib. Prezentul document este un rezumat al...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare