Glimal, comprimate

Glimal este indicat pentru tratamentul diabetului zaharat de tip 2, atunci cand numai dieta, exercitiile fizice si reducerea greutatii nu sunt suficiente.

Compozitie: Fiecare comprimat contine glimepirida intre 1 mg si 6 mg si lactoza monohidrat.

Indicatii terapeutice: Glimal este indicat pentru tratamentul diabetului zaharat de tip 2, atunci cand numai dieta, exercitiile fizice si reducerea greutatii nu sunt suficiente.

Doze si mod de administrare: Pentru administrare orala.

Baza unui tratament eficace pentru diabetul zaharat o constituie o dieta adecvata, o activitate fizica practicata cu regularitate, precum si efectuarea periodica a analizelor de sange si de urina. Antidiabeticele orale sau insulina nu pot avea efectul scontat daca pacientul nu respecta dieta recomandata.

Doza se stabileste in functie de rezultatele glicemiei si glicozuriei.

Doza initiala este 1 mg glimepirida pe zi. Daca se obtine un bun control al glicemiei, aceasta doza trebuie utilizata pentru tratamentul de intretinere.

In cazul in care nu se obtine un control satisfacator, doza trebuie crescuta pe baza controlului glicemic, in etape cu un interval de circa 1-2 saptamani intre ele, pana la 2, 3 sau 4 mg glimepirida pe zi.

Pagina 1/22

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Komboglyze se utilizeaza in asociere cu regimul alimentar si exercitiile fizice pentru a ameliora controlul glicemiei la...
Citeste prospectul medicamentului Zantac, preparate orale si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Indicatii: Tratamentul de scurta durata al insomniei. Rohypnolul se recomanda numai atunci cand tulburarile sunt grave (indeosebi...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare