Glicemie

Lista articolelor despre glicemie pe AflaCum.ro

Articole despre glicemie

Citeste cele mai noi articole despre glicemie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre glicemie, pe AflaCum.ro!

Glicemia reprezinta cantitatea de glucoza din sangele circulant. Nivelul glicemiei este foarte important pentru sanatate. O glicemie mare(hiperglicemia) sau una mica(hipoglicemie) vor cauza probleme mari pe termen lung. Diabetul este boala adesea asociata disfunctionalitatilor glicemice.

Hiperglicemia este mai frecventa decat hipoglicemia. Ea poate avea diverse cauze precum: stresul, lipsa activitatii fizice, factorii genetici sau anumite boli.

Ce alimente sa consumi pentru scaderea glicemiei:

Galvus este un medicament care contine substanta activa vildagliptin.

Este disponibil sub forma de comprimate rotunde de culoare galben deschis (50 mg).

Pentru ce se utilizeaza Galvus?

Komboglyze se utilizeaza in asociere cu regimul alimentar si exercitiile fizice pentru a ameliora controlul glicemiei la pacientii cu diabet de tip 2.

Komboglyze este un medicament care contine substantele active saxagliptin si metformin. Este disponibil sub forma de comprimate (2,5 mg/850 mg sau 2,5 mg/1 000 mg).

Pentru ce se utilizeaza Komboglyze? Komboglyze se utilizeaza in asociere cu regimul alimentar si exercitiile fizice pentru a ameliora controlul glicemiei (al zaharului din sange) la pacientii cu diabet de tip 2. Medicamentul se utilizeaza la pacientii la care valorile glicemiei nu sunt controlate adecvat cu metformin (un alt medicament antidiabetic) în monoterapie. De asemenea, poate fi utilizat la pacienti deja tratati cu saxagliptin si metformin sub forma de comprimate separate.

Glimal este indicat pentru tratamentul diabetului zaharat de tip 2, atunci cand numai dieta, exercitiile fizice si reducerea greutatii nu sunt suficiente.

Compozitie: Fiecare comprimat contine glimepirida intre 1 mg si 6 mg si lactoza monohidrat.

Indicatii terapeutice: Glimal este indicat pentru tratamentul diabetului zaharat de tip 2, atunci cand numai dieta, exercitiile fizice si reducerea greutatii nu sunt suficiente.

Invata care sunt semnele diabetului, ce teste se fac si cand trebuie sa mergi la doctor.

Simptomele diabetului variaza si nu sunt intotdeauna indicatoare ale unui diagnostic de diabet. Sunt multe informatii disponibile, iar noi am adunat cateva sfaturi valoroase pentru a te ajuta in diagnosticarea acestei boli si simptomele celor doua tipuri. Tine minte totusi, ca in toate aceste afectiuni potentiale, medicul e cea mai buna resursa.

In cele ce urmeaza vei afla cateva date despre diabet si semne de alarma.

Nivelul glicemiei influenteaza modul de reactie al corpului fata de infectii, vindecarea anumitor afectiuni si coagularea sangelui.

Glicemia ridicata impiedica vindecarea totala a anumitor boli si diminuiaza eficienta sistemului imunitar. In cazuri extreme, aceasta poate da nastere la diabet, boala ce se manfiesta prin incapacitatea corpului de a regla nivelul adecvat al zaharului din sange, de regula deoarece corpul nu mai produce insulina.

Iata cum puteti sa va mentineti nivelul glicemiei scazut:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.