Melatonina (complex cu extract de valeriana)

Citeste prospectul medicamentului Melatonina cu extract de valeriana si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Reglarea ritmului somn-veghe; in insomnii rebele, insomnii prin schimbarea fusului orar (calatorii cu avionul), oboseala cumulativa, stari depresive tranzitorii, indispozitii pasagere.

Compozitie:

Melatonina (pura) 300 mcg

Extract de radacina de valeriana (Valeriana Oficinalis standardizata 6% acid valerinic) 130 mg

Vitamina B6 (pyridoxina) 5 mg

Ulei de soia 364 mg

Oxid de magneziu 350 mg

Calciu carbonat 250 mg

Lecitina 30 mg

Calciu glicerofosfat 2 mg

Magneziu citrat 2 mg

Pudra de hamei 2 mg

Extract de musetel 2 mg

Extract de Kava Kava 2 mg

Ulei de lamaie 2 mg

Pudra de floare de portocal 2 mg

Extract de Passiflora 2 mg

Pudra de mac de California 2 mg

Actiune: Melatonina, principiu activ natural secretat de glanda pineala, este un inductor natural al somnului, imbunatatind calitatea lui, fara efecte neplacute la trezire. Regleaza ritmul circadian si prin el intreg organismul, fapt pentru care este numita si “ceasul corpului". Melatonina, fiind si un puternic imunostimulant si antioxidant, protejeaza organismul impotriva stresului, a noxelor externe; previne cancerul, infarctul miocardic, accidentele vasculare cerebrale. Opreste evolutia bolilor degenerative, amelioreaza depresiile si indispozitiile pasagere. Asocierea melatoninei cu extractul de valeriana si celelalte componente naturale cu actiune sinergica asigura efect maxim, utilizand doza minima. Pyridoxina (vitamina B6) asigura o buna functionare a sistemului nervos.

Mod de administrare: Adulti: seara, o capsula cu aproximativ 30 de minute inainte de culcare.

Contraindicatii: Sarcina si alaptare. Nu se asociaza cu IMAO, alte antidepresive, cu stimulenti cum sunt cafeaua, sau bauturile alcoolice. Nu se administreaza in timpul activitatii conducatorilor auto si celor cu profesiuni ce impun concentrare psihica intensa.

Precautii: Pentru copii sub 18 ani, persoane cu boli autoimune, epilepsie, leucemie, diabet, cu tulburari psihice majore sau care folosesc medicamente cu steroizi, este obligatorie consultarea medicului inainte de a lua acest produs. A se feri de accesul copiilor!

Efecte adverse: Nu exista efecte adverse.

Conditii de pastrare: Se pastreaza bine inchis, la loc racoros, ferit de lumina si umiditate.

Forma de prezentare: Flacon cu 30 capsule de gelatina moale.

Producator: Cosmo Pharm Inc

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Imovane si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Insomnii de...
Citeste prospectul medicamentului Glutemida, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Actiune terapeutica...
Odoleanul este numele dat mai multor specii de plante erbacee cu flori mari, trandafirii sau albe (Valeriana),...