Mercaptopurine Nova Laboratories

Mercaptopurine Nova Laboratories se utilizeaza pentru tratamentul copiilor, adolescenilor si adulilor care au leucemie limfoblastica acuta.

Mercaptopurine Nova Laboratories

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Mercaptopurine Nova Laboratories. Documentul explica modul în care Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Mercaptopurine Nova Laboratories.

Ce este Mercaptopurine Nova Laboratories?

Mercaptopurine Nova Laboratories este un medicament care conine substana activa mercaptopurina. Este disponibil sub forma de suspensie orala.

Pentru ce se utilizeaza Mercaptopurine Nova Laboratories?

Mercaptopurine Nova Laboratories se utilizeaza pentru tratamentul copiilor, adolescenilor i adulilor care au leucemie limfoblastica acuta, o forma de cancer al limfocitelor (un tip de globule albe).

Din cauza numarului mic de pacieni cu leucemie limfoblastica acuta, boala este considerata "rara", iar Mercaptopurine Nova Laboratories a fost desemnat "medicament orfan" (un medicament folosit în boli rare) la 30 aprilie 2009.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Trisxilem si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Metotrexatul este...
Citeste prospectul medicamentului Trisenox 1 mg/ml, concentrat pentru solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si...
Citeste prospectul medicamentului Tioguanina si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Leucemie mielocitara...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare