Prospect Agen

Amlodipina este destinata tratamentului hipertensiunii arteriale.

Indicatii: Amlodipina este destinata tratamentului hipertensiunii arteriale; majoritatea pacientilor pot sa o utilizeze in monoterapie pentru controlul tensiunii arteriale.

Compozitie: Fiecare comprimat contine besilat de amlodipina 6,935 mg sau 13,870 mg, care corespunde la amlodipina 5 sau 10 mg.

Comprimate 5 mg: comprimate ovale de culoare alba sau aproape alba; fiecare comprimat prezinta pe una dintre fete un sanf median si gravata identificarea "A" si "5".

Comprimate 10 mg: comprimate ovale de culoare alba sau aproape alba; fiecare comprimat prezinta pe una dintre fete un sanf median si gravata identificarea "A" si "10". Ambele comprimate pot fi divizate in doua parti egale.

Indicatii terapeutice: Amlodipina este destinata tratamentului hipertensiunii arteriale; majoritatea pacientilor pot sa o utilizeze in monoterapie pentru controlul tensiunii arteriale. Amlodipina este indicata pentru tratamentul asociat al hipertensiunii arteriale la pacientii la care nu s-a obfinut un control suficient al tensiunii arteriale cu un singur medicament antihipertensiv. Amlodipina poate fi utilizata in asociere, de exemplu, cu diuretice tiazidice, cu blocante ale receptorilor alfa 1, cu blocante ale receptorilor beta adrenergici, cu inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei.

Pagina 1/7

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Amlodigamma 10 mg, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Zomen 7,5 mg si 30 mg comprimate filmate si afla pentru ce este indicat...
Citeste prospectul medicamentului Vidotin 4 mg si 8 mg, comprimate si afla pentru ce este indicat si...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare