Rebetol

Rebetol este un medicament care contine substanta activa ribavirina.

Este disponibil sub forma de capsule de culoare alba (200 mg) si sub forma de solutie orala (40 mg/ml).

Pentru ce se utilizeaza Rebetol?

Rebetol se utilizeaza pentru tratarea hepatitei C cronice (boala a ficatului cauzata de infectia cu virusul hepatitei C) la pacienti cu varste de cel putin trei ani. Rebetol nu trebuie utilizat niciodata in monoterapie, ci numai impreuna cu peginterferon alfa-2b sau interferon alfa-2b (alte medicamente folosit in tratarea hepatitei).

Rebetol se administreaza la pacienti care nu au fost tratati in in trecut, atat timp cat ficatul acestora inca functioneaza si virusul hepatitei C este prezent in sange. Acesti pacienti includ adulti (cu varste de cel putin 18 ani) care sufera de ciroza hepatica (scleroza a ficatului), dar al caror ficat inca functioneaza si adulti care sunt, de asemenea, infectati cu virusul imunodeficientei umane (HIV). Rebetol se poate utiliza, de asemenea, la adulti la care boala a recidivat in urma tratamentului anterior sau la care tratamentul anterior a esuat.

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ribavirin Teva este un medicament care contine substanta activa ribavirina. Este disponibil sub forma de capsule de...
Ribavirin BioPartners se utilizeaza pentru tratarea hepatitei C cronice (boala a ficatului cauzata de infectia cu virusul...
Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare