Hepatita c

Lista articolelor despre hepatita c pe AflaCum.ro

Articole despre hepatita c

Citeste cele mai noi articole despre hepatita c publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre hepatita c, pe AflaCum.ro!

Ribavirin BioPartners se utilizeaza pentru tratarea hepatitei C cronice (boala a ficatului cauzata de infectia cu virusul hepatitei C) la pacienti cu varsta de trei ani si peste.

Ribavirin BioPartners este un medicament care contine substanta activa ribavirina.Este disponibil sub forma de comprimate rotunde, de culoare alba (200 mg).

Ribavirin BioPartners este un "medicament generic". Aceasta inseamna ca Ribavirin BioPartners este similar cu "medicamentul de referinta" deja autorizat in Uniunea Europeana (UE), numit Rebetol. Pentru mai multe informatii despre medicamentele generice, a se consulta documentul de intrebari si raspunsuri disponibil aici.

Rebetol este un medicament care contine substanta activa ribavirina.

Este disponibil sub forma de capsule de culoare alba (200 mg) si sub forma de solutie orala (40 mg/ml).

Pentru ce se utilizeaza Rebetol?

Ribavirin Teva este un medicament care contine substanta activa ribavirina.

Este disponibil sub forma de capsule de culoare alba (200 mg).

Ribavirin Teva este un "medicament generic". Aceasta inseamna ca Ribavirin Teva este similar cu "medicamentul de referinta" deja autorizat in Uniunea Europeana (UE), numit Rebetol.

Hepatita C este o boala infectioasa, care afecteaza ficatul.

Potrivit statisticilor, 3,33% din populatia globului sufera de aceasta boala, insa deoarece simptomele ei sunt uneori ascunse, e posibil sa existe un numar mai mare de bolnavi.

Iata cum puteti recunoaste simptomele hepatitei C, dat fiind faptul ca este greu de depistat.

Hepatita C este o boala infectioasa care afecteaza ficatul.

Conform raportarilor, intre 2 si 5 milioane de oameni sunt infectati doar in Statele Unite. Agentiile de sanatate afirma ca aproximativ 3,33% din populatia mondiala e infectata cu hepatita C. E o mare posibilitate ca numarul acesta sa fie subestimat, pentru ca hepatita C este o boala vicleana – in majoritatea timpului nu are simtome. Ca atare, multi oameni pot fi deja infectati si sa nu stie nimic.

Aceasta face din hepatita C o sarcina dificila. Mai jos e un ghid care sa te ajute sa recunosti boala. Afla daca esti expus la risc. Dupa cum am mentionar mai sus, detectarea hepatitei C poate fi foarte dificil. Iti va fi mai usor sa recunosti simptomele daca afli masura in care esti expus la riscul de a face boala. Deci, care sunt oamenii cei mai expusi la riscul de a face hepatita C?