Ribavirin BioPartners

Ribavirin BioPartners se utilizeaza pentru tratarea hepatitei C cronice (boala a ficatului cauzata de infectia cu virusul hepatitei C) la pacienti cu varsta de trei ani si peste.

Ribavirin BioPartners este un medicament care contine substanta activa ribavirina.Este disponibil sub forma de comprimate rotunde, de culoare alba (200 mg).

Ribavirin BioPartners este un "medicament generic". Aceasta inseamna ca Ribavirin BioPartners este similar cu "medicamentul de referinta" deja autorizat in Uniunea Europeana (UE), numit Rebetol. Pentru mai multe informatii despre medicamentele generice, a se consulta documentul de intrebari si raspunsuri disponibil aici.

Pentru ce se utilizeaza Ribavirin BioPartners?

Ribavirin BioPartners se utilizeaza pentru tratarea hepatitei C cronice (boala a ficatului cauzata de infectia cu virusul hepatitei C) la pacienti cu varsta de trei ani si peste. Ribavirin BioPartners nu trebuie utilizat niciodata singur, ci numai impreuna cu peginterferon alfa-2b sau cu interferon alfa 2b (alte medicamente folosite in tratarea hepatitei).

Ribavirin BioPartners se utilizeaza la pacientii care nu au fost tratati anterior, daca ficatul functioneaza si virusul hepatitei C apare in sange. În aceeasi categorie intra si pacienti adulti (cu varsta de 18 ani si peste) care sunt infectati si cu virusul imunodeficientei umane (HIV). Ribavirin BioPartners se poate utiliza, de asemenea, la adultii a caror boala a recidivat dupa tratamentul anterior sau care nu au raspuns la tratamentul anterior.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ribavirin Teva este un medicament care contine substanta activa ribavirina. Este disponibil sub forma de capsule de...
Rebetol este un medicament care contine substanta activa ribavirina. Este disponibil sub forma de capsule de culoare...
Medicamentele pe care le iei iti fac mai mult bine sau mai mult rau? E genul de...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare