Xalcom, picaturi oftalmice, solutie, 50 ug/5 mg

Citeste prospectul medicamentului Xalcom, picaturi oftalmice, solutie, 50 ug/5 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Xalcom este folosit pentru tratamentul glacomului cu unghi deschis si al hipertensiunii intraoculare, stari in care presiunea intraoculara este crescuta.

Substantele active din Xalcom sunt latanoprost, care apartine unui grup de medicamente cunoscut sub denumirea de prostaglandine si timolol, cunoscut ca agent beta-blocant. Ambele substante active contribuie la scaderea presiunii intraoculare.

2.INAINTE SA UTILIZATI XALCOM

Nu utilizati Xaicom:

– daca suferiti de hipersensibilitate (alergie) la latanoprost sau maleat de timolol, sau la oricare dintre componentele medicamentului mentionate mai sus.

– daca suferiti sau ati suferit de astm bronsic sau de o boala respiratorie cunoscuta sub denumirea de bronhopneumopatie cronica obstructiva severa.

– daca suferiti de unele boli de inima, cum sunt bradicardia sinusala, blocul atrio-ventricular sever, insuficienta cardiaca sau soc cardiogen.

Aveti grija deosebita cand utilizati Xalcom:

Pagina 1/9

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Vigamox, picaturi oftalmice si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Vigamox...
Citeste prospectul medicamentului Opatanol, picaturi oftalmice si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Livostin, picaturi oftalmice si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare