Picaturi oftalmice

Lista articolelor despre picaturi oftalmice pe AflaCum.ro

Articole despre picaturi oftalmice

Citeste cele mai noi articole despre picaturi oftalmice publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre picaturi oftalmice, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Vigamox, picaturi oftalmice si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Vigamox picaturi oftalmice este utilizat pentru tratarea infectiilor oculare (conjunctivitelor) provocate de bacterii.

Vigamox 5 mg/ml picaturi oftalmice, solutie

Citeste prospectul medicamentului Xalcom, picaturi oftalmice, solutie, 50 ug/5 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Xalcom este folosit pentru tratamentul glacomului cu unghi deschis si al hipertensiunii intraoculare, stari in care presiunea intraoculara este crescuta.

Substantele active din Xalcom sunt latanoprost, care apartine unui grup de medicamente cunoscut sub denumirea de prostaglandine si timolol, cunoscut ca agent beta-blocant. Ambele substante active contribuie la scaderea presiunii intraoculare.

Citeste prospectul medicamentului Livostin, picaturi oftalmice si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Simptomele conjunctivitei alergice (atat conjunctivita clasica cat si cea sezoniera).

Prezentare farmaceutica: Livostin picaturi oftalmice contine levocabastina, un antagonist histaminic H1 de inalta selectivitate, pentru uz local.

Citeste prospectul medicamentului Fortinol EP 1% picaturi oftalmice cu eliberare prelungita, 10 mg/ml si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Hipertensiune intraoculara. Glaucom cronic cu unghi deschis.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Citeste prospectul medicamentului Eyestil, picaturi si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Eyestil sunt lacrimi artificiale, folosite pentru tratamentullocal al tulburarilor filmului lacrimal datorate evaporarii excesive a apei.

Eyestil este recomandat si pentru purtatorii de lentile de contact.

Citeste prospectul medicamentului Brimonidine Tartrat Teva 2 mg/ml, picaturi oftalmice si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Reducerea presiunii intraoculare crescute (PIO) la pacientii cu glaucom cu unghi deschis sau hipertensiune oculara.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului DuoTrav picaturi oftalmice si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. DuoTrav...
Citeste prospectul medicamentului Brimonal 2 mg/ml, picaturi oftalmice, solutie si afla pentru ce este indicat si cum...
Citeste prospectul medicamentului Opatanol, picaturi oftalmice si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Dorzolamide Teva 20 mg/ml, picaturi oftalmice, solutie si afla pentru ce este indicat si...
Azarga este o suspensie de picaturi oftalmice care contine doua substante active, brinzolamida si timolol. Pentru ce...
Indicatii: Azopt face parte dintr-un grup de medicamente administrate pentru tratarea glaucomului, denumite inhibitori de anhidraza carbonica. ...