Zoledronic acid Actavis

Citeste prospectul medicamentului Zoledronic acid Actavis si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Zoledronic acid Actavis se poate utiliza pentru prevenirea complicatiilor osoase la adultii cu cancer avansat care afecteaza osul.

Zoledronic acid Actavis

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Zoledronic acid Actavis. Documentul explica modul în care Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Zoledronic acid Actavis.

Ce este Zoledronic acid Actavis?

Zoledronic acid Actavis este un medicament care contine substanta activa acid zoledronic (4 mg). Este disponibil sub forma de concentrat din care se prepara o solutie perfuzabila (picurare în vena).

Zoledronic acid Actavis este un medicament "generic". Aceasta înseamna ca Zoledronic acid Actavis este similar cu un "medicament de referinta" deja autorizat în Uniunea Europeana (UE), denumit Zometa. Pentru mai multe informatii despre medicamentele generice, consultati documentul de întrebari si raspunsuri disponibil aici.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare