Cum sa faci singur invitatiile de nunta?

Cum sa faci singur invitatiile de  nunta?

Desi pare o munca titanica, realizarea invitatiilor de nunta poate fi realizata acasa chiar de miri, fara a implica in aceasta activitate un specialist in domeniul.

Puteti salva o multime de bani daca va faceti singuri propriile invitatii de nunta. In afara de aceasta, aveti ocazia sa personalizati invitatiile de nunta in functie de gustul personal. Aceasta este o activitate usor de realizat si o puteti face impreuna cu domnisoarele de onoare.

Pentru aceasta operatiune, aveti nevoie de cateva materiale achititionate de la o papetarie si gata!

Conceperea invitatiilor de nunta elegante poate incepe intr-o clipa.

Urmati sfaturile furnizate mai jos pentru a afla cum puteti face propriile invitatii de nunta.

1

Achizitionati carduri blank. In primul rand, va trebui sa cumparati carduri blank si plicuri pe care doriti sa le utilizati pentru invitatiile de nunta. Este mai bine sa lucrezi cu carduri blank, astfel incat sa le personalizezi in functie de tema nuntii tale.

Puteți achiziționa aceste carduri la un pret redus, mai ales daca urmeaza sa cumparati cateva sute de bucati.

2

Stabiliti design-ul. Urmatorul pas este alegerea designului pentru invitatiile de nunta.
Alegeti fontul si combinatia de culori potrivita pentru a reda tema nuntii. Folositi fonturi lizibile, usor de citit.

3

Oferiti detaliile necesare. Incepeti sa lucrati intr-un sablon gol, utilizand fontul dorit. Tastati informatiile necesare cu privire la data si locul nuntii. Nu uitati sa va semnati!

4

Faceti proba la imprimanta. Inainte de a printa informatiile, verificati daca ati scris corect si ati furnizat detalii complete despre nunta. De asemenea, faceti un test de imprimare pe o coala de hartie ca sa vedeti exact cum este aliniat textul pe foaie.

5

Imprimati invitatiile in numarul de exemplare dorit. Dupa imprimarea testului, faceti ajustarile de rigoare daca mai este cazul si apoi imprimati invitatiile folosind cardurile blank.

6

Decorati invitatiile. Folositi stampile de cauciuc, flori presate, timbre si alte elemente preferate pentru a obtine un decor clasic sau modern, in functie de tema evenimentului.
Asigurati-va ca invitatiile au fost concepute cu bun gust, iar daca sunteti in pana de inspiratie, rasfoiti resursele online care va ajuta sa alegeti modelul de invitatii dorit.

Acestia sunt pasii de baza pe care ii puteti face pentru a veni cu cele mai bune invitatii de nunta. Cautati site-uri cu invitatii de proba care va arata pas cu pas cum sa faci invitatiile de nunta de unul singur si asigurati-va ca alocati timpul necesar pentru efectuarea acestei operatiuni daca v-ati hotarat sa realizati invitatiile pe cont propriu.

Sunt multe lucruri pe care le puteti pregati singuri pentru o nunta cu buget redus. De la alegerea muzicii si pana la decoratiunile de nunta, nimic nu este imposibil pentru un cuplu entuziasmat, dornic sa aiba cat mai multe amintiri frumoase de la nunta.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Invitatiile de nunta creeaza oaspetilor o prima impresie legata de stilul nuntii, asadar este important ca acestea...
Daca doriti ca invitatiile voastre de nunta sa fie elegante si perfecte, insa nu doriti sa investiti...
In timpul nuntii, cand mirele si mireasa se pregatesc sa isi spuna juramintele pentru a porni pe...