Cum sa iti arati recunostinta fata de parinti la propria nunta?

Cum sa iti arati recunostinta fata de parinti la propria nunta?

In timpul nuntii, cand mirele si mireasa se pregatesc sa isi spuna juramintele pentru a porni pe propriul drum in viata, ei trebuie sa stie ca ziua uniunii lor se datoreaza in special celor care le-au dat viata. De aceea, proaspetii insuratei, o data cu taierea tortului se cuvine sa isi arate recunostinta fata de parinti prin intermediul unei dedicatii speciale.

Incepand cu invitatiile de nunta si pana la sfarsitul receptiei, mirele si mireasa sunt sfatuiti sa le multumeasca parintilor pentru sprijinul, dragostea si educatia primite si pentru faptul ca fara ei ziua cununiei nu ar fi fost posibila.  

Cand se cuvine ca mirii sa isi onoreze parintii cu o declaratie magulitoare?

In timpul nuntii. Un moment potrivit pentru a tine un toast sau a face parintilor o declaratie-surpriza este in toiul nuntii. Multumirile se pot face:

In privat. Mirii isi cheama parintii intr-un loc mai retras pentru a-si exprima recunostina si dragostea fata de ei. Acest moment poate fi insotit de oferirea unui buchet de flori, astfel incat ei vor sti exact ce sentimente le purtati.

- In timpul receptiei. Aici aveti urmatoarele modalitati:

- Un toast. Dedicati cateva cuvinte parintilor la un pahar de sampanie.

- Moment muzical. Daca ati angajat la nunta o formatie, dedicati pe aceasta cale parintilor o melodie. O dedicatie similara puteti face si prin intermediul DJ-ului.

- Decorul mesei. Folositi fotografii de familie cu imagini de la nunta parintilor dvs. La masa parintilor adaugati si o felicitare cu 1-2 fraze in care sa va exprimati recunostinta fata de cei dragi.

- Cadouri. Oferiti-le cadouri simbolice parintilor, cum ar fi buchete de flori, portrete sau alte daruri personalizate ca sa le transmiteti pe aceasta cale ca fara ei nu ati fi reusit sa ajungeti pe scara ierarhiei sociale si profesionale cei care sunteti azi.

- Jetoane cu numele parintilor. Marcati locurile rezervate parintilor la ceremonia de nunta prin intermediul jetoanelor. Puteti folosi pe post de jetoane cartonase sau batiste fine brodate cu numele parintilor. Puteti oferi, de asemenea, orice articole care credeti ca parinții le vor aprecia. De exemplu, elegant este un nou stilou sau un notebook nou.

- Prin regimul de sedere privilegiat. Asigurati-va ca locul parintilor vostri este unul privilegiat atat la ceremonia religioasa, cat si la receptie.

Alte idei prin care mirii sa isi arate recunostinta fata de parinti la nunta

In ziua nuntii.

Inchirierea unei masini. Daca doriti, puneti-le la dispozitie in ziua nuntii o limuzina sau alt autoturism elegant cu sofer. Rasfatati-i pentru o zi, asa cum ei s-au straduit sa va ofere tot ce e mai bun inca din leagan.

Dupa nunta:

Amintiri de familie. Imediat cum a trecut nunta, oferiti-le parintilor un album foto cu dvs. si cu ei in cele mai frumoase momente traite impreuna. Aici puteti include toate amintirile voastre de familie pe etape cronologice, incepand cu primii vostri pasi in care erati sustinuti de parinti si terminand cu ceremonia de nunta.

O felicitare in semn de multumire. Nu uitati si de un mesaj scris in semn de multumire pentru prezenta lor la nunta.

Cadou surpriza. Pentru cei care isi permit si vor sa le faca parintilor un cadou special, le pot rezerva acestora o masa la restaurant pentru o cina retrasa, pot cumpara vouchere cadou cu bilete la spectacol sau daca au posibilitatea, o excursie intr-o statiune balneara va reprezenta pentru cei dragi o adevarata surpriza.

O data insusita aceasta lista de idei, ar trebui sa fiti capabili să le aduceti un oagiu parintilor asa cum se cuvine.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

In ciuda sentimentelor de iubire firesti intre doi indragostiti care au planificat data casatoriei, exprimarea in scris...
Nunta este o adunare foarte speciala la care ia parte familia si prietenii. Planificarea regimului de sedere...
Rochia de mireasa, receptia, decoratiunile au un rol foarte important in planificarea unei nunti, insa elementul primordial...