Invitatii nunta

Lista articolelor despre invitatii nunta pe AflaCum.ro

Articole despre invitatii nunta

Citeste cele mai noi articole despre invitatii nunta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre invitatii nunta, pe AflaCum.ro!

Invitatiile de nunta creeaza oaspetilor o prima impresie legata de stilul nuntii, asadar este important ca acestea sa reflecte personalitatea mirilor.

Stilul invitatiilor poate fi unul traditional, poate contine citate celebre sau pur si simplu cuvintele mirilor.

Iata un ghid pentru alegerea invitatiilor de nunta si alte sfaturi utile despre trimiterea invitatiilor: 

Daca doriti ca invitatiile voastre de nunta sa fie elegante si perfecte, insa nu doriti sa investiti prea multi bani, puteti sa vi le faceti singuri, dupa cum urmeaza:

Alegeti un font, o marime si un stil pentru scrisul de pe invitatie.

Gandit-va ce doriti sa scrieti pe invitatie. Puteti alege ceva orginal sau puteti opta pentru o varianta mai clasica de invitatie, in functie de preferinte.

In timpul nuntii, cand mirele si mireasa se pregatesc sa isi spuna juramintele pentru a porni pe propriul drum in viata, ei trebuie sa stie ca ziua uniunii lor se datoreaza in special celor care le-au dat viata. De aceea, proaspetii insuratei, o data cu taierea tortului se cuvine sa isi arate recunostinta fata de parinti prin intermediul unei dedicatii speciale.

Incepand cu invitatiile de nunta si pana la sfarsitul receptiei, mirele si mireasa sunt sfatuiti sa le multumeasca parintilor pentru sprijinul, dragostea si educatia primite si pentru faptul ca fara ei ziua cununiei nu ar fi fost posibila.  

Cand se cuvine ca mirii sa isi onoreze parintii cu o declaratie magulitoare?

Desi pare o munca titanica, realizarea invitatiilor de nunta poate fi realizata acasa chiar de miri, fara a implica in aceasta activitate un specialist in domeniul.

Puteti salva o multime de bani daca va faceti singuri propriile invitatii de nunta. In afara de aceasta, aveti ocazia sa personalizati invitatiile de nunta in functie de gustul personal. Aceasta este o activitate usor de realizat si o puteti face impreuna cu domnisoarele de onoare.

Pentru aceasta operatiune, aveti nevoie de cateva materiale achititionate de la o papetarie si gata!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.