Afla ce marturii nunta ieftine poti cumpara in 2019

Articol scris de SelfEvents.ro
Afla ce marturii nunta ieftine poti cumpara in 2019
Afla ce marturii nunta ieftine poti cumpara in 2019 Afla ce marturii nunta ieftine poti cumpara in 2019 Afla ce marturii nunta ieftine poti cumpara in 2019 Afla ce marturii nunta ieftine poti cumpara in 2019 Afla ce marturii nunta ieftine poti cumpara in 2019

Afla ce marturii nunta ieftine poti cumpara in 2019, daca evenimentul vostru este programat pana la sfarsitul acestui an. In primul rand, incearca sa faci o comparatie de pret pe mai multe site-uri de nunta si vaneaza ofertele curente. Apoi stabileste bugetul de nunta si in functie de numarul de invitati, calculeaza suma pe care esti dispus/a sa dai pe cadourile invitatilor.   Saculetii din organza si cutiutele din carton ocupa un loc fruntas in topul celor mai ieftine marturii nunta 2019. In continuare iti vom dezvalui si alte modele de marturii nunta la pretul de maxim 5 lei din care poti alege.

1. Marturii saculeti organza
Acestia sunt disponibili in mai multe dimensiuni si pot fi: mici, medii, mari sau rotunzi. Saculetii sunt de regula folositi ca ambalaj pentru bomboane,  mici obiecte (iconite, margele etc), iar cei care doresc ii ofera invitatilor personalizati cu eticheta.

2. Marturii cutiute carton
Amatorii de articole handmade aleg adesea cutiute din carton pentru ca sunt usor de asamblat si au preturi accesibile. Cutiutele se ofera invitatilor cu ceva dulce in interior si etichetate cu numele mirilor si data nuntii.

3. Marturii rame foto
Cei care vor sa ofere invitatilor marturii amintire, personalizate cu propria imagine, pot opta pentru rame foto de mici dimensiuni, cum sunt cele cu aspect vintage. Ramele pot fi pastrate pe birou, pe noptiera si chiar in portofel.

4. Marturii semne de carte
Usor mai scumpe decat marturiile saculeti, cutiute si semne de carte, acestea sunt perfecte pentru nuntile intelectualilor si merita fiecare banut. Semnele de carte din metal cu ciucur in varf sunt rezistente, iar personalizarea cu eticheta este gratuita la SelfEvents.ro.

5. Marturii religioase
Deoarece se gasesc pe piata la un pret sub 5 lei, aceste marturii sunt foarte populare in 2019. Daca stii unde sa cauti, gasesti marturii iconita Maica Domnului sau Iisus Hristos cu personalizare gratuita (eticheta si fundita) sau saculet organza inclus in pretul marturiei.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Se apropie marele eveniment, iar lista de invitati a depasit deja numarul de o suta persoane? Atunci...
Daca anul trecut s-au vandut foarte bine marturiile tratatii dulci, cu siguranta vrei sa stii ce marturii...
Daca ai fost ceruta in casatorie si vrei sa faci o surpriza placuta invitatilor care participa la...