Cosulete nunta si botez: cum le poti folosi?

Articol scris de SelfEvents.ro
Cosulete nunta si botez: cum le poti folosi?

Atunci cand organizezi un eveniment important, ai nevoie de o serie de accesorii, iar printre acestea poti sa treci pe lista cosulete nunta si botez. Poate iti pui intrebarea cum sa le folosesti in ziua cea mare. Ei bine, alegerea unui cosulet pentru nunta sau botez este mai mult decat un moft.

Fie ca te mariti sau iti crestinezi copilul, iata la pot fi folosite aceste cosulete dragute:

1. La nunta. Intr-un cosulet poti duce urmatoarele obiecte:

- cocarde. Dupa obiceiul numit gatitul miresei, protagonista principala a nuntii impreuna cu ajutoarele ei va imparti mirelui, nasilor, parintilor si socrilor cocardele de nunta. De asemenea, cocarde vor primi si invitatii. Toate aceste flori de pus in piept vor fi pastrate intr-un cosulet elegant ce poate fi alb sau colorat, dupa preferinte.

- petale de flori. Se obisnuieste ca o domnisoara de onoare foarte tanara sa presare in drum spre altar petale de trandafiri ca sa ii faca miresei intrareaa.

- verighete. Cosuletul este o alternativa atat la cutiuta, cat si la pernuta de verighete. Nasul poate inmana preotului verighetele mirilor intr-un cosulet elegant.

- poseta miresei. Daca mireasa are o poseta, i-o poate lasa in grija unei domnisoare de onoare, care o va transporta intr-un cosulet nunta.

- corsajele domnisoarelor de onoare. Daca mireasa vrea sa inlocuiasca clasicele buchete de flori cu niste corsaje tip bratara, aceasta poate pastra corsajele intr-un cosulet nunta pana le daruieste domnisoarelor de onoare.

2. La botez. Parintii sau nasii bebelusului ce urmeaza sa primeasca taina botezului pot pastra cruciulitele invitatilor intr-un cosulet. Conform traditiei, nasa va imparti celor care asista la botezul religios marturii cruciulite si le va prinde invitatilor in piept cu ajutorul unor ace pentru cruciulite.

Dupa eveniment, cosuletul va fi pastrat ca amintire de catre miri sau de catre parintii bebelusului crestinat. Acest accesoriu amintire poate fi folosit ulterior pentru pastrarea diverselor obiecte.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nuntile revin in forta, dupa o perioada de pandemie care ne-a dat tuturor vietile peste cap! Daca...
Luna de miere este o traditie pe care putine cupluri o ignora. De obicei, acest eveniment dedicat...