Cum iti alegi voaleta in functie de stilul nuntii?

Articol scris de SelfEvents.ro
Cum iti alegi voaleta in functie de stilul nuntii?

Daca esti o mireasa chic si nu stii cum sa iti alegi voaleta in functie de stilul nuntii, ramai alaturi de noi si vei vedea ce accesoriu este ideal pentru tine. Voaleta sau palaria este cea mai potrivita optiune pentru mireasa non-traditionala, care vrea sa poarte o coafura clasica, cum este cocul sau o coafura lejera cu bucle, cum este parul pieptanat intr-o parte.

Indiferent de coafura pe care vrei sa o adopti, iata ce voaleta mireasa este potrivita pentru tine, in functie de stilul nuntii:

1. Voaleta mireasa cu pene si margele. Un astfel de accesoriu este alegerea ideala pentru nuntile in stil vintage. O voaleta ivory cu diametru mare este perfecta atat pentru cununia religioasa, cat si pentru petrecere, cu conditia sa nu te incomodeze atunci cand iti imbratisezi invitatii.

2. Mini-palarie de fetru, cu puf si plasa. Voaleta tip palarie este perfecta pentru nuntile de toamna, mai ales daca materialul din care este confectionata este putin mai gros. Un astfel de accesoriu este cea mai buna alegere pentru o nunta formala. Asortata cu manusile de mireasa potrivite, protagonista principala a nuntii va avea un aer aristocratic.

3. Voaleta tip plasa cu boruri largi. Alege o voaleta cu material tip plasa, care iti acopera discret o parte din frunte si este decorata cu model geometric, buline sau alte accesorii la moda. O mireasa de vara nonconformista va arata superb cu o astfel de voaleta.

4. Palarie mica, in stilul anilor 1930. Aceasta palarie fara boruri poate avea forma ovala sau rotunda. Pentru un aer misterios, mireasa care organizeaza o nunta retro, va fi incantata sa poarte o palarie cu plasa, care ii acopera partial privirea, dar ii lasa machiajul la vedere.

5. Voalete cu plasa si funda in stilul anilor 1950. Anul viitor revin in tendinte aceste accesorii elegante. Astfel, mireasa care isi doreste sa poarte o rochie midi sau usor mai lunga de genunchi, poate opta pentru o astfel de voaleta.

In timp ce voaletele mini sunt mai potrivite pentru cununia civila, voaletele in clos sau cu boruri largi se potrivesc cu orice tip de rochie mireasa, cu design minimalist sau extravaganta.

Sfat: Inainte de a alege voaleta de mireasa in functie de stilul nuntii, cumpara mai intai rochia visurilor tale, iar apoi alege accesoriile potrivite care sa puna in valoare rochia ta de mireasa.

Voalete mireasa SelfEvents.ro

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Palariile sunt accesorii de nunta chic, iar acest lucru le determina pe tot mai multe femei sa...
Esti viitoare mireasa si vrei sa stii care sunt accesoriile esentiale pentru tine? Daca esti o mireasa...
Daca esti o mireasa chic si doresti sa iesi din anonimat la cununia civila sau la propria...