Pahare miri. Afla ce modele se poarta in 2019

Articol scris de SelfEvents.ro
Pahare miri. Afla ce modele se poarta in 2019

Daca vrei sa cumperi pahare miri pentru nunta programata in viitorul apropiat, afla ce modele se poarta in 2019. Orice cuplu rafinat isi doreste sa serveasca primul toast in pahare miri elegante, iar cele mai cautate modele din acest an sunt inspirate din tinutele principalilor protagonisti ai evenimentului. Decorate manual cu atentie deosebita pentru detalii, paharele pentru toastul mirilor sunt esentiale pentru o nunta de vis.

Astfel, in 2019 se poarta in continuare paharele de sampanie clasice, decorate in alb-negru sau in combinatia ivory-negru, care vin in ton cu rochia de mireasa, dar si cu tinuta mirelui. Cele mai populare modele pahare miri sunt alese si in functie de stilul nuntii.

Daca la o nunta clasica cu accente glam, se poarta pahare cu tulle si strassuri, in cazul unei nunti vintage foarte apreciate sunt paharele imbracate la baza piciorului cu snur si decorate cu pene. Finisajele care innobileaza paharele de sampanie sunt fundita cu perluta in mijloc (paharul miresei) si papionul (paharul mirelui).

In alegerea acestor accesorii nunta, mirii se mai pot orienta dupa pretul paharelor, respectiv dupa decorul celorlalte piese folosite la servirea tortului, cum sunt seturile pentru desert formate din cutit si paleta tort.

Si pentru ca detaliile fac diferenta, paharele mirilor trebuie sa aiba un rol estetic, sa fie in ton cu tema nuntii si sa aiba un raport calitate-pret adecvat. Cunoscand aceste criterii de selectie, viitorii insuratei vor alege cu siguranta cele mai reusite modele de pahare miri 2019, dar si un set pahare pentru nasi.

Dupa nunta, mirii vor pastra la loc de cinste paharele din ziua marelui eveniment, alaturi de alte piese vestimentare si accesorii folosite la biserica, dar si la restaurant.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O data cu pregatirile pentru cel mai important eveniment din viata unui cuplu si anume uniunea matrimoniala,...
Pentru ca se apropie sezonul nuntilor, adica un motiv major de sarbatoare pentru viitorii insuratei si cei...
Esti viitoare mireasa si vrei sa stii care sunt accesoriile esentiale pentru tine? Daca esti o mireasa...