Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru aceasta reteta de toamna-iarna se foloseste carne de vita macra.
Pentru aceasta reteta de toamna-iarna se foloseste carne de vita macra.
Ingrediente:
- 300 grame taitei preparati in casa ori cumparati,
- 500 g carne macra,
- o ceapa mica,
- 3 linguri de unt,
- sare, piper,
- 2 linguri de pesmet.
Mod de preparare:
Se da carnea prin masina de tocat. Se prajeste in unt sau in untura cu o ceapa taiata marunt.
Se adauga un praf de piper, sare si un ou.
Se pun taiteii la fiert in apa clocotita cu sare, se fierb nu prea mult, se racoresc cu apa rece, se scurg bine si se oparesc cu unt.
Se unge forma cu unt, se presara pesmet si apoi se asaza un rand de taitei, un rand de carne si asa mai departe.
Deasupra se presara pesmet si se mai pune putin unt.
Se da la cuptor.
Mod de servire:
Aceasta musaca se poate pregati la fel de bine si cu spaghete sau macaroane.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.