Afla cum se prepara musacaua cu taitei

Afla cum se prepara musacaua cu taitei

Pentru aceasta reteta de toamna-iarna se foloseste carne de vita macra.

Ingrediente:

- 300 grame taitei preparati in casa ori cumparati,
-  500 g carne macra,
- o ceapa mica,
- 3 linguri de unt,
- sare, piper,
- 2 linguri de pesmet.

Mod de preparare:

1

Se da carnea prin masina de tocat. Se prajeste in unt sau in untura cu o ceapa taiata marunt.

2

Se adauga un praf de piper, sare si un ou.

3

Se pun taiteii la fiert in apa clocotita cu sare, se fierb nu prea mult, se racoresc cu apa rece, se scurg bine si se oparesc cu unt.

4

Se unge forma cu unt, se presara pesmet si apoi se asaza un rand de taitei, un rand de carne si asa mai departe.

5

Deasupra se presara pesmet si se mai pune putin unt.

6

Se da la cuptor.

Mod de servire:

Aceasta musaca se poate pregati la fel de bine si cu spaghete sau macaroane.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Musacaua este un preparat culinar de toamna/iarna care se obtine din carne tocata cu legume, asezate in...
Musacaua cu vinete este o mancare delicioasa care poate fi preparata vara cu vinete proaspete si iarna...
O reteta ideala pentru sezonul rece este musacaua de varza. Ingrediente: - o varza mijlocie, -...