Taitei

Lista articolelor despre taitei pe AflaCum.ro

Articole despre taitei

Citeste cele mai noi articole despre taitei publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre taitei, pe AflaCum.ro!

Aluatul de taitei de casa este mai bun si mai sanatos decat cel din comert.

Folosit la supe, ciorbe si chiar la prajituri, gen cataif, aluatul de taitei se obtine usor si se lasa la uscat cel putin pana a doua zi inainte de a fi folosit.

Ingrediente:

O mancare de toamna consistenta si plina de substante nutritive este varza dulce cu taitei.

Ingrediente:

- o varza mica,
- 300 grame taitei,
- 2 linguri de unt,
- 2 linguri de untura,
- sare, piper.

Taiteii pentru supa se pot cumpara din comert, dar, daca doriti, ii puteti prepara si in casa. Iata cum:

Ingrediente:

- 300 grame faina,
- 2 oua,
- 2 linguri apa,
- sare.

Pentru aceasta reteta de toamna-iarna se foloseste carne de vita macra.

Ingrediente:

- 300 grame taitei preparati in casa ori cumparati,
-  500 g carne macra,
- o ceapa mica,
- 3 linguri de unt,
- sare, piper,
- 2 linguri de pesmet.

Frecateii sunt o alternativa a clasicilor taitei de casa si se folosesc la supade legume cu sau fara carne.

Ingrediente frecatei:

- un ou,
- o lingura lapte,
- 150 g faina,
- sare.

Supa cu patratele de svaiter sau parmezan se obtine din taitei de casa preparati in ajun ca sa aiba timp sa se usuce.

Acestia se taie in forma de patratele si se adauga la ei svaiter sau parmezan pentru a conferi aroma produsului final.

Ingrediente patratele:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa