Cheia unei relatii de succes cu o nativa a zodiei Leu

Cheia unei relatii de succes cu o nativa a zodiei Leu

Nativele zodiei Leu sunt puternice, entuziaste, deschise, amuzante, romantice, pasionale si poetice, fiind prietene si iubite extraordinare.

Iata care este cheia unei relatii de succes cu o nativa a zodiei Leu:  

Femeile Leu sunt devotate si generoase, fiind extrem de populare si prietenoase, asadar acceptati-le ca atare si nu incercati sa le schimbati natura caracteristica zodiei.

Nativele acestei zodii sunt independente, asadar au nevoie de un partner care sa le ghideze, nu de unul care sa le controleze.

Femeile Leu adora sa fie admirate si complimentate, deci coplesiti-le cu laude si nu incercati sa le atrageti atentia, deoarece veti avea de a face cu caracterul lor puternic.

Mai trebuie sa stiti ca nu e bine sa intrati in conflict cu nativele acestei zodii, deoarece vor reactiona vulcanic si vehement. Daca vi se intampla sa starniti un conflict cu partenera Leu, atunci este indicat sa-i acordati timp sa se calmeze, dupa care sa va cereti scuze, asigurand-o ca tineti la ea. Totodata femeile Leu iubesc loialitatea, asadar aratati-le ca le sunteti fideli.

E bine de stiut ca femeile Leu pot fi de fapt foarte nesigure, ascunzandu-si temerile in spatele personalitatii puternice. Asadar fiti in primul rand prieteni si castigati-le treptat inima si increderea.

Cand vine vorba de iubire, femeile Leu sunt extrem de sceptice inainte de a-si oferi inima cuiva, de teama sa nu fie ranite. Asadar nativele acestei zodii nu sunt usor de cucerit, afisand mereu un scut de aparare.  

Femeile Leu sunt vanitoase, incapatanate si reactioneaza agresiv daca nu-si ating scopul, insa au si o latura iubitoare, fiind mereu in cautare de afectiune.

Nativele acestei zodii sunt familiste convinse si isi doresc sa aiba cat mai multi copii. Ele adora sa participe la nunti si reuniuni de familie si se emotioneaza usor in astfel de momente.  

Femeile Leu sunt insetate de romantism, asadar lucrurile marunte, venite din inima, le pot impresiona foarte usor.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Orice femeie doreste langa ea un barbat inteligent, care se poate descurca in orice situatie. Dragostea nu...
Esti un barbat matur din toate punctele de vedere? Atunci, esti gata si de insuratoare. Daca acest...
Increderea se castiga. Ai auzit des, probabil, aceasta expresie. E adevarat. La fel de real, insa, e...